Váltás KATA-ra

Az lenne a kérésem, hogy nyugdíjas kiegészítő vállalkozó vagyok és szeretnék találni egy könyvelőt aki beadja a változásbejelentést a NAV-ba, hogy május 1-től KATa adózásra váltsak a mostani helyet.
Telepítettem az ÁNYK-t a 19T101E nyomtatványt de itt feladtam, fogalmam sincs, hogyan kell kitölteni, mit kell üresen hagyni stb. Gondolom aki ért hozzá annak ez 5 perc nekem egy élet sem lenne elég hozzá.

0 pont pont pont

1 válasz

Kedves József!

Az oldalon regisztrált könyvelők bármelyike beadja Önnek ezt a nyomtatványt, amennyiben ennek díját megfizeti, van Önnek ügyfélkapus hozzáférése, megadja az adatait. Az oldalon regisztrált könyvelők közül válasszon magának egy szimpatikus könyvelőt, az ott található elérhetőségek valamelyikén vegye fel vele a kapcsolatot, innen kezdve sínen van a dolog. Az egyébként sem árt, ha van egy könyvelője. Más bevallásokat hogyan szokott beadni, ha nem tudja kezelni az ÁNYK-t? Az iparűzési adó bevallást is ezen keresztül kell beadni, meg a KATA-t is.
Üdvözlettel: Filus Jánosné

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ