Telephely engedély nélküli tevékenység

Szép napot! Szeretnék egyéni vállalkozást létrehozni mint autókozmetikus, autoszerelő vizsgám van, és mester vizsgám is. Megszeretném kérdezni, hogy melyik tevékenység áll ehhez a legközelebb amihez nem szükséges telephely engedély.

0 pont pont pont

3 válasz

Kedves Alexandra!

Gépjárműmosás tevékenységbe fog beleférni. Telephely bejelentés viszont itt is kell. Igaz ez nem telepengedély, de az Önkormányzathoz akkor is be kell jelentkezni.

Üdvözlettel
Felgyői Könyvelőiroda

1 pont pont pont

Szép napot!
Egyéni vállalkozást szeretnék indítani asztalosként ill a szakmám is asztalos. Sajnos a telephellyel vagyok megszorúlva sajnos nem találok olyat ami leírná hogy amit én csinálok kell vagy nem telephely.
Csak hogy érthető legyen én mindenféle bútort csinálok ez azt jelenti hogy felmérek,megtervezem leszabatom a bútorlapokat egy céggel és utánna amit efektíve én csinálok annyi hogy egy garázsban összerakom és a helyszínen beépítem. Erre így nem találok semmit hogy hogy lehetne a telephely bejelentést kikerűlni mert igazából csak összeszerelek és beépítek amihez szerintem nem kellene telephely sem mert összetudnám a helyszínen is rakni ill. beépíteni.
Köszönöm segítségét és várom mielöbbi válaszát

0 pont pont pont

illetve még azt akartam megkérdezni hogy van egy telek ha arra mobilgarázst tennék az megfelelne telephelynek vagy sem mik a feltételei ennek?

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ