Gitároktatás

Tisztelt Könyvelők!

Kérdésem a következő lenne. 20 éve gitározom, játszok zenekarokban, oktatok néhány embert gitározni.
Egyéni vállalkozást fogok indítani teljesen más munkakörben, de szeretnék gitárt oktatni is, saját tapasztalataimat átadva (hivatalosan).
Zenei oktatói végzettségem nincsen. Valamely Teáor szám alatt oktathatnék pl: 8559 - Mns egyéb oktatás. Úgymint, ahogy a kód alatt írja. Ebbe a szakágazatba tartozik: az olyan oktatási forma, amely oktatási szinttel nem meghatározható.

Illetve Workshopokat lehet ez a kódszám alatt indítani pl: gitár workshop?

Válaszukat tisztelettel köszönöm!

Horváth Balázs

0 pont pont pont

6 válasz

Kedves Balázs!

Szerintem ez kód mehetne a gitároktatáshoz, azonban nyugodtan töltse le az Önálló tevékenységek jegyzékét és abban számtalan kódot találhat workshop üzemeltetéséhez. Szerintem akár valamilyen művészeti TEÁOR számot is adhat a gitároktatásnak.

Üdvözlettel:
Mart László

1 pont pont pont

Nagyon Koszonom!

0 pont pont pont

Szívesen. Küldök egy linket. Itt tud még nézelődni és utána járni, hogy melyik kódhoz milyen iskolai végzettségre és engedélyre van szükség. A napokba osztotta meg egy Kollégánk.
http://engedelykoteles.mkik.hu/

Örülök, hogy segíthettem.

Mart László

0 pont pont pont

Udvozlom!

Felmerult még egy kérdés.

Tobben is mondták, hogy ha utolag akarok felvenni Teáor számot a vállalkozás megkezdése után az plusz koltség és utánajárás..... macera is.
Egy konyvelot is megkérdeztem, O azt mondta nem macera es nem plusz koltség. Sot, ha
nincs az adott Teáor kodhoz végzettségem, engedélyem, attol fuggetlenul , hogy nem is hasznalom, belekothetnek és azt torolhetik.
Esetleg kérhetek egy megerosítést valamelyik véleményre?
Koszonom szepen.

0 pont pont pont

Persze.
A TEÁOR-t felvenni vagy törölni semmi macera egyéni vállalkozó esetén. Ha cég lenne ügyvéd kéne hozzá ez így igaz, de egyéni vállalkozó esetén webes ügysegéden át módosíthatja adatait.
Az igaz, hogy átfut egy ellenőrzési rendszeren és ha engedély köteles akkor bekérhetik az engedélyeket.
Amit küldtem Önnek az a weboldalt használja, ott minden meg tud nézni mielőtt módosítani szeretne valamit! Ha mindent rendben talált, már lehet is pengetni a húrokat!

Üdvözlettel:
Mart László

0 pont pont pont

Koszonom mégegyszer a segítséget!

Balázs

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ