Internet csomagban - hogyan számolható el?

Ma a legtöbb internet szolgáltatás kombinált csomagban van (kábeltv, telefon, internet) A számlán egy tétel alatt szerepel 64.20.21 SZJ számmal. Az egyéni vállalkozó hogyan számolhatja el az 50%-át?

0 pont pont pont

5 válasz

Kedves Kérdező!
A csomagban külön szj szám alatt hozza a különböző előfizetéseket. . Nem tudom, hogy melyik szolgáltatóról van szi, de pl. a DIGI
64.20.30 a TV
64.20.18 az internet...stb. Tehát ennek az 50 %-a

0 pont pont pont

Ha nem különül el a lakàstól csak 30%

0 pont pont pont

Köszönöm a választ! A 30 %-ot én nem találom az SZJA törvényben. A 11 . sz melléklet 12., pontja szerint 50 % elszámolható, ha a lakás nem különül el a telephelytől. Segitenél, hogy hol találom a jogszabályi helyet? Köszi!

0 pont pont pont

Én részemről nem számolom el az ügyfeleimnél az ilyen csomagot. Oka, hogy az ilyen-olyan kedvezményekkel csökkentett számlából nem állapítható meg az internet díja.

Ha a csomagárat nézem, akkor adót csalok, mert nem veszem számításba a kapott kedvezményt. Természetesen, ha az ügyfél kiszöszöli és ráírja, hogy kérem könyvelni, akkor hadd menjen.

0 pont pont pont

A mobil internetnél sehol nem írja a tv, hogy csak 30 % számolható el.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ