T-modult kezelő szoftvert keresek

Olyan szoftvert, szoftver modult, kiegészítőt keresek, amely a könyvelési T-ábrát tudja kezelni.
Aziránt érdeklődöm tehát, hogy a könyvelési szoftvernek szemléltetési célból van-e olyan modulja, amelyben a T-ábra (tartozik-követel, forrás-eszköz stb. rovatokkal) excel táblával párhuzamosan működik, tehát amit írok egyikbe, az megjelenik a másikban is (például beleírok a T-ábrába, az megjelenik az excelben és fordítva, amit írok excelben, az megjelenik a T-ábrában, a könyvelési T-sablonban).
Az excel táblában a T-vonalak bejelölése a megfelelő sorok és oszlopok, a megfelelő cellák közé azért nem megfelelő megoldás, mert nem teszi könnyűvé a T-ábrának modulként való kezelését, például több T-ábra kapcsolását, amint az a különféle műveletekre jellemző (mérleg és számla szinten, bankon belül, vállalaton belül, bank és vállalat között, több cég vagy ágazat összevont mérlegében stb).
Tehát amit keresek, hogy mindkét formában, illetve helyesebben nézetben (T-ábra illetve a neki megfelelő, vele párhuzamos excelben is lehet bevinni adatokat, és amit az egyikben változtattunk, az végbemegy a másik nézetben is).
Önöknek van-e ilyen szoftver eszköze vagy tudnak-e javasolni ilyet más eszközeiből?
Üdvözlettel,

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ