USA forrásadó számlázás

Tisztelt Szakértők!

YouTube partnerprogramból származó bevételem van. Átalányadózás szerint adózó egyéni vállalkozó vagyok főállásban. Eddig minden tiszta volt, mert még alkalmazni lehetett a kettős adóztatást kizáró egyezményt, de már nem.

Nagyon kis része a bevételemnek amerikai megtekintésekből származik, ezért arra a Google le is vonja a 30% forrásadót. (Azt, hogy mennyi bevétel van az USA-ból és mennyi máshonnan, nem látni pontosan az elszámolásban, csak annyit, hogy X összeg, Y forrásadó levonás.)
A bevétel forrásadóval csökkentett összegét utalják el, így azt is számláztam ki áfa területi hatályán kívül áfakulccsal, ahogy eddig is. Kérdésem, hogy helyesen jártam el?

0 pont pont pont

2 válasz

Ehhez adótanácsadót keressen, ne könyvelőt. Csak olyat, akinek a tudása kiterjed nemzetközi és 3-adik országbeli adózási feltételekre.

1 pont pont pont

Köszönöm. Végül én is erre jutottam. Felvettem a kapcsolatot az adószakértővel, akivel a vállalkozás indulásakor beszéltem át mindent.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ