Egyedi ajándéktárgyak

Üdvözlöm!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy olyan egyéni vállalkozáshoz, ami webshopon keresztül szeretne árulni lézeres gravírozó/vágó géppel készített ajándéktárgyakat, dísztárgyakat, milyen TEÁOR számokat kell megadni az internetes kereskedelem számán kívül? Illetve ilyen tevékenységhez szükséges telephelyet megadni?
Válaszát előre is köszönöm!

0 pont pont pont

3 válasz

Kedves Bence!
A gyártások (géppel tárgy készítése) bejelentés kötelesek és bizonyos esetekben engedélykötelesek. Telephelyet akkor kell megadni , amikor a székhelyen kívül máshol is végez a vállalkozó bevételszerző tevékenységet.
Üdvözlettel.

0 pont pont pont

Kedves Bence!
Az egyéni vállalkozók övtj számot jelölnek meg. Itt lehet kikeresni, azokat a készítési módokat, amivel előállítja a terméket. A csomagküldés kód arra kell, hogy lehessen árulni.
Ezt a KSH oldalon, az övtj keresőben tudja keresni és tartalmát olvasni. A hozott tárgy gravirozás 952902 például.
Üdvözlettel,

0 pont pont pont

Nem találtam olyat, ami átfogóan vonatkozna az ajándéktárgy készítésre. Olyat találtam ami külön vonatkozik a fára. Viszont én többféle anyaggal szeretnék dolgozni és szeretném jövőre bővíteni más technológiájú készítésre is. A hozott tárgy gravírozása nálam nem jó, mert arra nem lesz lehetőség. Csak az általam kivágott termékekre szeretnék gravírozni.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ