Könyvelőtársakhoz egy kérdés

Kedves Kollégák!

Mi ez az új módi, hogy az ajánlatkérők megkérdezik, milyen könyvelőprogrammal dolgozunk? Még az elsőnél értettem, megértettem, de egyre több ilyen kérdést látok. Miért fontos ez, főleg 50 db alatti bizonylatszámnál?

Köszönettel:

Váradi Ágnes

0 pont pont pont

4 válasz

Én visszakérdeznék, hogy miért tartja fontosnak ezt a kérdést? Nekem 5letem sincs. TT

0 pont pont pont

Egyikőjük odaírta, hogy az előzmények miatt kérdezi, mert hogy nem tudott valamit a könyvelőprogramja a könyvelőnek.
Igazából nem haragszom, hogy megkérdezik, csak eddig nem tették. És érdekelne a jó válasz is. Mondjuk Novitax oké, Kulcs-soft nem? Vagy mire gondolt a költő.. :D

0 pont pont pont

Az évközi váltók kérdezik általában, mert el tudja hozni az előzmény könyvelést és akkor nem kell az egész évet újra felkönyvelni és kifizetni annak a díját :) Hogy esetleg az ember a haját tépi, olyan dolgok vannak az előzményben és mindenképp újra kell könyvelni, mert javtani borzalmas, az más kérdés :)

0 pont pont pont

Nekem ebben az évben januártól, három régebb óta könyvelt vállalkozás a saját vállalatirányítási rendszerét használja, így őket ezzel könyvelem. Smartbooks, felhő alapú, bárhonnan elérhető.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ