Táppènz

Az a kérdés, hogy mennyi ideje van a munkáltatónak leadni a táppénzes papíromat az OEP felé?

0 pont pont pont

5 válasz

Kedves Borbála! Amikor Ön átadja a munkáltatójának a táppénzes papírt, továbbítania kell akkor mindjárt. Maximális határidő pedig 6 hónap, eddig lehet a táppénz-igényt érvényesíteni.

2 pont pont pont

Akkor ha jól èrtem a munkáltató ráèr leadni a papírt fèl èven belül bármikor ? Ès hogy lehetne ezt megsürgetni ? Pár nap mulva anya leszek ès ezidáig egyszer kaptam táppènzt most lezárattam a tp t ès igènyeltem a gyest nyilván azt is a cègnek adtam le arra mennyi ideje van hogy leadja èn 3. Án adtam le a lezárt tp es papirt ès a csed es igènylő papírt egyszerre . Köszönöm ha válaszol .

0 pont pont pont

Én magam amikor megkapok egy táppénzest papírt, rögtön jelentem is. Munkáltató válogatja... Neki nem érdeke, hogy ne adja le. Ha Ön úgy látja, hogy késve kapja az ellátást, szólni kell, nekik ez (is) a dolguk, én úgy gondolom.

0 pont pont pont

Szoltunk nekik a munkáltatónak is ès a kónyvelőnek is . Július óta vagyok tp n október van ès most szeptember vègèn kaptam meg a júliusi tp -t . Nem èrtem a könyvelő válasza hogy majd ránèz 🤷

0 pont pont pont

Nem értem az ilyet.. Most is csak azt tudom erre írni, hogy ez (is) a dolguk.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ