Átalányadózás vs. KATA

Kedves Könyvelők, Szakértők!

Egy olyan problémával fordulnék Önökhöz, hogy most tervezem a vállalkozásom indítását, mivel már szakmailag késznek érzem magam erre. Eddig a KATA szabályaival, lehetőségeivel tisztában voltam, viszont pont most a tervezett indulásom alatt (a mostani helyzetet mérvén) egy hatalmas kérdőjel merült fel bennem.
Szeretnék egy fényképész vállalkozást, illetve azt kiegészítve grafikusi munkákat is végezni majd.
Egy rövid tájékoztatást szeretnék azzal kapcsolatban, hogy átalányadózásnál, ha lennének magánszemélyek (polgári szféra) mellett akár kft.-s, vagyis céges megrendeléseim is (mert grafikai munkák esetén inkább az arculat, illetve logo tervezéssel szeretnék foglalkozni), akkor ez az adózási forma ezt is lefedi?
Ezentúl amit olvasgattam több helyen is, hogy átalányadózás esetén csak egy konkrét tevékenységet lehet végezni, magyarán, ha jól értelmezem, akkor a két említett tevékenységi kört nem végezhetem egyszerre. Ha tévedek, kérem javítsanak ki! Megéri még így belevágni, vagy nagyon kedvezőtlen lenne kezdőként?

Előre is köszönöm szépen válaszukat! :)

0 pont pont pont

1 válasz

https://www.youtube.com/watch?v=Sp6RbfypbFE&t=3s

2 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ