Villanyszerelés (4321) szolgáltatások egyéni vállalkozóként tanfolyami végzettséggel

Lakossági ügyfelektől szeretnék egyéni vállalkozóként villanyszerelői megbízásokat vállalni. Több épületvillamossági - nem OKJ - tanfolyam van, ami a következő FEOR képesítéseket nyújtja: 7341 (Villamos gépek és készülékek műszerésze, javítója), 7343 (Elektromoshálózat-szerelő, -javító), 7524 (Épületvillamossági szerelő, villanyszerelő).
Próbáltam értelmezni a 219/2017. (VII. 31.) Korm. rendelet bejelentést szabályozó második mellékletét, ahol a szükséges képzettségeket sorolják, ám számomra nem egyértelmű, hogy a fenti FEOR szakképesítéseket nyújtó tanfolyammal lehet-e egyéni vállalkozóként Villanyszerelés (4321) tevékenységet folytatni.
Ebben a kérdésben tud esetleg valaki választ adni? Köszönöm.

0 pont pont pont

1 válasz

Tisztelt Mátyás!

Ebben a területi kamarák nyújtanak pontos segítséget, mi könyvelők ebben felelősséget vállalni nem tudunk. Volt egy jó rendszer (etus), onnan könnyen lehetett tájékozódni, de megszüntették. Most helyette a KAVIR működik, de ha itt sem egyértelmű, mindenképpen telefonon kérjen segítséget a kamarától.

Üdvözlettel:

Váradi Ágnes

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ