Digitális termék értékesítése

Üdv!

A következő témában lenne a kérdésem: digitális termékek

17 éves leszek idén nyáron.
Előre beállított profi Minecraft játékszervereket árulok egy internetes piactéren, aminek a neve "mc-market.org". Fizetni PayPal segítségével lehet az oldalon keresztül.
Eddig 10 dollárért lehetett megvásárolni ezt a terméket, de a jövőben szeretnék egy új példányt piacra dobni, egy picivel nagyobb összegért, körülbelül 15-20 dollár között.
A probléma az, hogy ugyan eddig megkerestem 16 ezer forintot a 10 dolláros eladásokból, viszont a PayPal korlátozta a fiókomat, azzal az indokkal, hogy az első 2 kifizetésemet igazolni kell. (Pénzt fogadni még tudok, de küldeni azonban nem.) Hivatalosan 18 év alatt nem nyithattam volna PayPal számlát, ezért ha igazolom a bevételt, mellette a kötelező személyi igazolvány beadásával, biztosan nem kapok feloldást, mivel 16 éves vagyok.

Felmerült az a megoldás is, hogy a nagy testvérem készít egy PayPal számlát, mivel ő már 19 éves, hivatalosan megteheti.
Viszont innen jön a nehezebb része, hogy mégis hogyan kell ezeket a bevételeket kezelni, szükséges-e hosszabb távon vállalkozás.

Bevételem sokkal több lenne a mostaninál, több személy is érdeklődött már azóta a vásárlással kapcsolatban, viszont jeleznem kellett nekik a jelenlegi problémát, ezért körülbelül 4 azonnali vásárló várakozik, ami jelentősebb összeg lenne.

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ