Képző intézmények

1091 Budapest, Üllői út 63.

A NovoSchool több mint 25 éve az egyik jelentős szereplője a hazai felnőttképzési intézményeknek. Kreditpontos továbbképzések mérlegképes könyvelők és adószakértők számára évi több mint 40 időpontban, szakmai előadások és szakkönyvek kiadása, OKJ-s képzések pénzügyi szakmákban.

Nincs nyitott képzés


1041 Budapest, Görgey Artúr u. 69

A Forrás Akadémia, mint felnőttképzési intézmény célja naprakész számviteli elmélet és gyakorlati tudással rendelkező szakemberek képzése, ezért rendszeresen tartjuk a könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzését,szervezünk konferenciákat, indítottuk el felnőttképzési programunkat.

Nincs nyitott képzés


1144 Budapest, Füredi park 2-4. fszt. 15.

Cégünk elsődleges célkitűzése, hogy olyan gazdasági rendezvényeket szervezzen sikeresen, amelyek hozzájárulnak a magyar vállalatok gazdasági menedzsmentjének szakmai továbbképzéséhez. Célunk, továbbá hogy olyan integrált ONLINE tananyagokat fejlesszünk, amely elősegíti a könyvelők szakma fejlődését.

Nincs nyitott képzés


1139 Budapest Váci út 91.

A FÓRUM Média Kiadó Kft. - a németországi székhelyű FORUM Media Group tagjaként - immáron 2000 óta sikeresen jelentet meg Magyarországon szakmai folyóiratot és tart képzéseket a munkavédelem, az építőipar, a munkajog, az adózás, számvitel és a cégvezetés, valamint a közoktatás területén.

Nincs nyitott képzés


1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Cégünk 1989. óta meghatározó szereplője a hazai gazdasági képzési piacának. Célunk, hogy a résztvevők a szakma legjobbjaitól aktuális, gyakorlati megoldásokat kapjanak adó-pénzügy-számviteli témában.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ