Képző intézmények

1031 Budapest Csalma u. 3.

Vállalkozásunk 27 éve szervez tájékoztató programokat, konferenciákat, ahol a jogszabály-változásokat mutatják be a jogalkotók. Rendezvényeinknek egy másik köre az, ahol gyakorlati szakemberek értelmezik a szabályokat, rámutatnak az alkalmazás nehézségeire és javaslatot tesznek a megoldására.

Nincs nyitott képzés


1055 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 78.

A PwC sokéves tapasztalata és nemzetközi tudásbázisa lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez, és így a PwC's Academyn keresztül teljeskörű szakmai támogatást nyújtson komplex és versenyképes képzéseinek segítségével.

Nincs nyitott képzés


1027 Budapest, Csalogány utca 33.

Az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft. hozta létre és üzemelteti a kotelezotovabbkepzes.hu weboldalt, ahol mérlegképes könyvelők e-learning képzésen szerezhetnek kötelező kreditpontokat.

Nincs nyitott képzés


1114. Budapest, Villányi út 11-13.

Cégünk több, mint 26 éve működik a piacon. Tevékenységi körünkbe tartozik képzések szervezése adószakértők, mérlegképes könyvelők számára, OKJ-s képzések szervezése, valamint a a NAV havi rendszerességgel megjelenő Adóvilág című folyóiratának kiadása.


1149 Budapest, Mogyoródi út 32.

A Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft. ismét megrendezi legkedveltebb képzéseit számviteli és adózási témakörökben.

Nincs nyitott képzés

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ