Képző intézmény regisztáció

Ha Ön egy könyvelőknek, számviteli szakembereknek képzést kínáló intézményt képvisel, akkor ezen az oldalon jó helyen jár. Regisztrációját követően létrehozunk Önnek egy saját fiókot, amelyben feltöltheti az Ön által képviselt képző intézmény bemutatkozó adatait és a könyvelők számára kínált eseményeit, képzéseit. Az így megadott adatokat továbbítjuk az érdeklődő könyvelőknek. Ez egy térítésmentes szolgáltatás.

A portálon regisztrált könyvelők hálásan fogadják a képző intézmények által megjelentetett információkat, a képzésekkel / rendezvényekkel kapcsolatos tudnivalókat. Az érdeklődésük felkeltésére szolgál a számukra kínált egyedi kedvezmény is, amelyet a Könyvelők.hu előfizetésükre hivatkozva vehetnek igénybe. Természetesen a portál szerkesztőiként mi is mindent megteszünk, hogy a képzést kínálók által felvitt adatok minél szélesebb körben terjedjenek el a szakemberek között.

A Könyvelők.hu kiadójának 2 fontos kérése:

  • A Könyvelők.hu tagjainak megajánlott kedvezményt szeretnénk vonzóvá tenni, ezért kérjük, hogy jelentős, versenyképessé tevő, hirdetésre alkalmas engedményeket és vonzó feltételeket hirdessen meg az intézmény.
  • A meghirdetett képzési adatok frissességét ellenőrizze az intézmény rendszeresen, az esetleges módosításokat vezesse át a fiókjában, hogy elkerüljük a könyvelők félretájékoztatását.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ