Képző intézmények

1063 Budapest, Szinyei Merse utca 8. földszint (Kodály köröndnél)

Intézményünk a pénzügyi, számviteli, adózási területen szakmát adó képzésein, továbbképzésein és rendezvényein kiváló szakembergárdájával és technikai hátterével garantálja a minőségi oktatást. https://mkvkok.hu/rolunk

Nincs nyitott képzés


9400 Sopron, Erzsébet utca 8.

A nagy múlttal rendelkező egyetemen karunk az összes felsőoktatási képzési szinten (FOKSZ, BA, MA, PG, PhD) nyújt - többek között - pénzügyi és számviteli képzéseket. Az elmúlt években a régió egyik vezető pénzügyi, adózási és számviteli konferencia és kreditpontos továbbképző helyszínévé váltunk.

Nincs nyitott képzés


1135 Budapest, Mór u. 2-4.

A SALDO Zrt. több mint fél évszázada az adózási, járulék és számviteli szakterületi feladatok megbízható, tapasztalt támogatója hazánkban. Képzéseinket az adózási, számviteli, gazdálkodási területen dolgozó szakemberek naprakész tudása érdekében alakítjuk ki.

Nincs nyitott képzés


2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.

Fő tevékenységünk az egy napos szakmai fórumok, képzések, tréningek, szemináriumok, konferenciák szervezése. Legfőbb célkitűzésünk, hogy olyan gazdasági rendezvényeket szervezzünk sikeresen, amelyek hozzájárulnak a magyar vállalatok gazdasági menedzsmentjének szakmai továbbképzéséhez.

Nincs nyitott képzés


6000 Kecskemét Katona J. tér 18.

Mi az Adónavigátornál arra törekszünk, hogy kisvállalati könyvelőknek adjunk a mindennapokban használható, gyakorlatias tanácsokat. Előadásokat, konferenciákat szervezünk, könyveket adunk ki, és szakmai cikkeket írunk, melyek a saját szaklapunkban, az Irányadó Magazinban jelennek meg.

Nincs nyitott képzés

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ