Nagy Mónika

Könyvelő, Budapest 17. kerület
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2019
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.11.22. óta (307 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.06.23.
Legutóbbi belépés
2020.09.24.
Tőle kért árajánlatok
217
Általa küldött ajánlatok
96
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Nagy Mónika vagyok. Tanulmányaimat közgazdász diploma megszerzésével kezdtem, amit a mérlegképes könyvelői képesítés követett, majd a bér- és TB ügyintézői képzés. Jelenleg adótanácsadó képzésen veszek részt, ezzel is szélesítve tudásomat. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, mely idő alatt sok és egyedi problémával találkoztam. Mindig mindenkinek a saját 'problémája' a legnagyobb. Egy azonban mindenkinél azonos. Megfelelő szakértelemmel, pontos, precíz munkavégzéssel mindig mindenki elégedett. Ezt szeretném továbbvinni és a minőségre koncentrálva segíteni a kis- és középvállalkozásokat, hogy a cégük működése során ne legyen megoldatlan probléma. Hiszem, hogy nem csak a probléma érkezik, hanem arra megoldás is létezik. :)

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Székhelyszolgáltatás
Referenciák

Tapasztalatomra az elmúlt 10 évben könyvelőirodában tettem szert, ezért sok fajta tevékenységgel és gyakorlati problémával találkoztam már.

Vállalom mikro, kis- és középvállalkozások könyvelését. Egyéni vállalkozók könyvelését, magánszemélyek szja bevallásának elkészítését.
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ