Mit nyújt a Könyvelők.hu előfizetés?

A Konyvelok.hu országos könyvelői ügyfélközvetítő portál, amely üzleti és szakmai szolgáltatásokat nyújt a könyvelők és könyvelőirodák részére. ALAP-szolgáltatásunk ingyenes, AKTÍV előfizetésünk pedig egységes, mérsékelt éves előfizetési díj fejében teljes éves kiemelt szolgáltatást nyújt. A Konyvelok.hu 2003 óta a legnagyobb könyvelői portál, amelynek több mint 1000 szakember tagja évről évre igénybe veszi a könyvelőknek kínált különleges versenyelőnyöket. Tartson Ön is velünk!

AKTÍV ELŐFIZETÉS
Nem bízom a véletlenre!
15990 Ft
12 hónapra
ALAP MEGJELENÉS
Később eldöntöm!
0 Ft
Döntés később

Ha már regisztrált tagja a Könyvelők.hu-nak, akkor jelentkezzen be! BEJELENTKEZÉS

INDÍTOM A REGISZTRÁCIÓMAT A KÖNYVELŐK.HU-RA

Kérdése van? A portálvezető örömmel válaszol: +36 31 781 2008 

Szolgáltatások

A Könyvelők.hu portál egyszerű és hatékony szolgáltatásokat nyújt előfizetőinek, a könyvelőirodáknak. Alapszolgáltatása a könyvelőirodák megjelentetése a kereslet előtt. Kiemelt szolgáltatásként AKTÍV előfizetőinek a könyvelőt keresők munkaajánlatait közvetíti és az ajánlatadást tesz lehetővé. További kiemelt szolgáltatásai a közös marketingkampányok szervezése, a könyvelőknek kínált kedvezményes továbbképzési lehetőségek szervezése, az önálló hírszolgáltatás (újságírói tevékenység), állásajánlatok közvetítése és a számviteli hírkereső szolgáltatás (szemlézés). A részletes működést a használati útmutatóban foglaltuk össze Önnek.

Új ügyfelek

A könyvelők és könyvelőirodák megjelentetése a könyvelőt keresők számára - ez a főszolgáltatásunk. Koncentráljuk a keresletet és kínálatot a számviteli szolgáltatások terén. Érdeklődőket irányítunk előfizetőink adatlapjára, bemutatkozó hirdetésére. Elérjük és megszervezzük, hogy a könyvelési szolgáltatást keresők megtalálják és megértsék tagjaink ajánlatát, és ezzel új ügyfeleket közvetíthessünk előfizetőinknek.

Könyvelői piactér

Az ügyfélszolgálatunkra beérkező munkaajánlatokat továbbítjuk a könyvelőknek és könyvelőirodáknak. Érdeklődőket toborzunk és megszűrjük az ajánlatkéréseiket, hogy előfizetőinkhez csak a valódi érdeklődők érkezzenek, belőlük viszont legyen választék. Egyszerűvé tesszük az ajánlatadást, hogy ne csak ajánlatot kérni legyen egy perc, hanem végre az ajánlatadás is néhány kattintásból álljon. E szolgáltatásunk is az új ügyfelek közvetítésére fókuszál.

Információs szolgáltatások

Néhány kisebb, kiegészítő szolgáltatást is nyújtunk előfizetőinknek, amelyek a hatékony ügyfélszerzést és információáramlást szolgálják. Újságírónk rendszeresen interjút készít a könyvelési piac szereplőivel, hogy bemutathassuk a könyvelési szakma új gondolatait és trendjeit. Hírfigyelő szolgáltatásunk 6 különböző számviteli hírforrást tallózva egyetlen hírfolyamot állít elő a friss szakmai hírekből. Marketingkampányokat szervezünk, amelyek a számviteli szolgáltatásokat ismertetik meg a vállalkozókkal, ezzel informálva őket a könyvelési piacról és szokásokról. Végül, de nem utolsósorban megállapodásokat kötünk a kredites képzések szolgáltatóival, hogy a Könyvelők.hu tagjai kedvezményes módon vehessék igénybe a továbbképzéseket.

Mi az, amit nem kínálunk?

Vannak olyan szolgáltatások, amelyekről fontosnak tarjuk tisztázni, hogy nem nyújtjuk őket. Nem vagyunk szakmai érdekképviselet, könyvelési kérdésekben nem foglalunk állást (munkatársaink közgazdászok és kommunikációs szakértők, nem számviteli szakemberek). Nem küldünk pályázati és vállalkozási hírlevelet. Nem osztunk nívódíjat, arany pálmát és más szakmai elismerést. Nem küldünk postán hologramos kártyát és aranykeretes oklevelet. És legfőképp: soha, de soha nem kérjük tagjainkat, hogy adjanak kedvezményeket másoknak, és így lemondjanak a saját árbevételük egy részéről. Összefoglalva tehát: törekszünk arra, hogy más könyvelői szervezeteknél hatékonyabb szolgáltatást nyújthassunk, és ezt a szolgáltatásaink fókuszában is megmutatjuk.

Ha szeretne a Könyvelők.hu tagja lenni, csatlakozzon hozzánk! A jelentkezés lépései:

1. lépés
A regisztráció elvégzése
2. lépés
Előfizetés kiválasztása
3. lépés
Saját profil feltöltése

Nem biztos, hogy az AKTÍV csomag megéri? Pedig 100% elégedettségi garanciát nyújtunk!

A szerkesztőségünk célja, hogy a Könyvelők.hu az elégedett könyvelők portálja legyen. Ha Ön még sincs megelégedve a portál szolgáltatásaival, akkor a jelentkezésétől számított 8 napon belül kérdés nélkül visszatérítjük a befizetett előfizetési díj 100%-át. Így mindkét fél számára kockázatmentes a megállapodás. Itt megtekintheti a kiadó céges adatait és függetlenségi nyilatkozatát, illetve az Általános Szerződési Feltéteket.

Ha már regisztrált tagja a Könyvelők.hu-nak, akkor jelentkezzen be itt! BEJELENTKEZÉS

INDÍTOM A REGISZTRÁCIÓMAT A KÖNYVELŐK.HU-RA

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ