UniqaSol Kft.

Könyvelő, Veszprém, Székesfehérvár
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2018
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2022.10.16. óta (111 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.11.21.
Legutóbbi belépés
2023.01.27.
Tőle kért árajánlatok
91
Általa küldött ajánlatok
10
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

A társaság 2018. végén alakult és 2019-ben kezdte meg tevékenységét, viszont a tevékenységben közreműködők már a 2000-es évek végétől kezdve foglalkoznak pályázatokkal. A kezdeti tevékenységek a pályázati elszámolás, illetve pályázati projekt menedzsment voltak, az évek során ez volumenében jelentős szinteket lépett. A pályázatírás/pályázati menedzsment szorosan kapcsolódik más funkcionális területekhez és gyakran mosódnak el a határai, így a szorosan vett pályázati tevékenységen túl gyakran kerültünk kapcsolatba a pénzügy, könyvelés, cégjog és a szakmai megvalósítás területeivel, így ezeken a területeken is sok ismeretre tettünk szert. A spontán ismeretszerzésen túl tudatosan is képeztük magunkat ezeken a területeken, így mára elmondhatjuk, hogy a kínált szolgáltatásainkkal komplex megoldásokat tudunk kínálni az alábbiak terén:
- Pályázatírás és pályázati menedzsment
- Üzleti szolgáltatások
- Számviteli, adózási és ügyviteli megoldások.

Működésünk központja alapvetően Székesfehérvár és Veszprém, így rendszeres személyes kontaktust igénylő munkák esetében ezek ésszerű vonzáskörzetében (Budapestet is beleértve) vállalunk feladatokat. A csak eseti személyes konzultációt igénylőt és többségében elektronikus kommunikációval (pl. e-mail, telefon, Skype, Teams) kezelhető feladatok esetében országosan állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Profilunk alapvetően a kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, de egyéni vállalkozói igények kiszolgálására is nyitottak vagyunk.

Szolgáltatási területek:

Könyvelés, adótanácsadás: Vállaljuk a mindennapokban „könyvelőinek” tekintett feladatok teljes spektrumát, legyen az számviteli politika kialakítása, számviteli szabályzatok elkészítése, gazdasági események főkönyvi rögzítése, beszámoló összeállítása és közzététele, bevallások (pl. bérek- és járulékaik, ÁFA, iparűzési adó, stb.) összeállítása és beküldése, bérszámfejtés vagy pedig adózási ügyekben való tanácsadás.
Itt is felhívjuk rá a figyelmet, hogy könyvelni kell, mert jogszabály adott esetben kötelez rá, viszont ezen túlmenően azért is érdemes, mert hasznos tudni, hogy mi történik a cégben. A jogszabályi „kötelezőn” túl igény esetén kialakítunk és működtetünk egy olyan riportálási rendszert, amely az ügyfél igényeire szabott információkat és kimutatásokat az igényelt időközönként biztosítja, ezzel is támogatva a mindennapi működést és döntéshozatalt.

Ügyvitel támogatása: Az adminisztráció sokszor időigényes, kellemetlen feladat és senki sem csinálja szívesen. Mi sem. Viszont a működés elengedhetetlen része és adott esetben a megfelelő iratok birtokában sok vita megspórolható. Segítséget tudunk nyújtani benne, hogy mit hogyan kell/lehet/célszerű dokumentálni, illetve igény esetén a megfelelő szerződéseket, teljesítés igazolásokat, határozatokat vagy egyéb dokumentumokat elő is készítjük az ügyfél részére.

Cégügyek: Széleskörű ismeretekkel rendelkezünk a gazdasági társaságok mindennapjaival kapcsolatos ügyekben. Ismerjük a jellemző cégformákat, a rájuk vonatkozó cégjogi szabályokat, előnyeiket-hátrányaikat, a működésük általános jellemzőit, a cégek létrehozásának, átalakulásának és megszűnésének folyamatát. Igény esetén tanácsadással segítjük az alábbi folyamatokat (a teljesség igénye nélkül): cégalapítás, átalakulás, tulajdonosi szerkezet átalakítása, cég megszüntetése.
Kapcsolat

Cím
8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1/2.
Cím 2
8000 Székesfehérvár, Újcsóri út 7.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ