Windisch Zsuzsanna

Könyvelő, Székesfehérvár
Munkacsoport létszáma: 3
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.01.03. óta (2335 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.01.15.
Legutóbbi belépés
2024.05.22.
Tőle kért árajánlatok
778
Általa küldött ajánlatok
318
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Könyvelőirodánk 30 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik könyvelés, bérszámfejtés és adótanácsadás területén.
Célunk, hogy szakmai tudásunkat és a vállalkozások könyvelésében szerzett tapasztalatunkat, Ügyfeleink javára kamatoztassuk, így hatékonyan tudjuk segíteni az Ön üzleti tevékenységét.
Irodánk könyvviteli, számviteli szolgáltatásra vonatkozó tevékenysége teljes körű.
Az irodánkban kialakított digitalizáció már az elkövetkező évek előre látható követelményeinek jelenleg is megfelel. Tudjuk, hogy a hivatalok, elsősorban a NAV informatikai fejlődése ezt a könyvelőktől egyre inkább megköveteli.
Az irodával online is tudja tartani a kapcsolatot, távkönyvelést is tudunk biztosítani teljesen zökkenő mentesen.
Rugalmasak vagyunk, a vállalkozó, egyesület információ-igényeit, illetve a felügyeletet végző hivataloknak megfelelni már csak komoly automatizált, digitalizált, magas követelményeket kiszolgáló informatikai, valódi tudással, tapasztalattal rendelkező munkatársak segítségével lehetséges.
Az általunk használt informatikai rendszerhez Ön is tud digitálisan adatot szolgáltatni, ami nagy mértékben meggyorsítja az információáramlást, de nem kötelező, papír alapon átvett dokumentumok feldolgozása is természtesen lehetséges. A mi rendszerünk ki tudja szolgálni a személyes kontaktus nélküli számviteli folyamatok lebonyolítását, ezalatt értendő a számlák teljes körű feldolgozása, adóbevallások benyújtása és kimutatások készítése. A számviteli folyamatok automatizálása lehetővé teszi, hogy nagyobb hatékonysággal tudjunk az adótanácsadásra fókuszálni. Az adótanácsadás teljes körű TB ügyintézést is magában foglal.
Szeretettel várjuk - egyéni, társas vállalkozásokat, egyesületeket, nonprofit szervezeteket, illetve KATA-s - vállalkozókat, igény esetén a megbízó telephelyén is végzünk munkát, átveszünk anyagot a rugalmas ügyintézés érdekében, Székesfehérvár 100 kilométeres körzetében. A távkönyvelés az ország bármely részén megoldható.
Irodánk jelenleg a gyakorlatban is vállal Multinacionális cégeknek szerződéssel a cég székhelyén,telephelyén könyvviteli szolgáltatást.
Megoldjuk cége alapítását, jogi képviseletét, könyvvizsgálatát.
Az adótanácsadás nálunk tényleges segítséget nyújt, napközben telefonon, e-mailben folyamatos kapcsolattartásra van lehetőség.
Vállalkozásunk felelősségbiztosítással rendelkezik, mely további biztonságot nyújt üzleti kapcsolatainkhoz.
Szeretettel várjuk meglévő, illetve leendő kedves Ügyfeleinket!


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Kapcsolat

Cím
8000 Székesfehérvár, Budai ut. 14.
Cím 2
8000 Székesfehérvár, Budai utca 14. Fszt. 1 em.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ