Székely Erzsébet egyéni vállalkozó

Könyvelő, Budapest 17. kerület
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2012
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2021.03.17. óta (24 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.04.09.
Legutóbbi belépés
2021.04.09.
Tőle kért árajánlatok
29
Általa küldött ajánlatok
17
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Székely Erzsébet egyéni vállalkozó - Könyvelő
Bemutatkozás

Székely Erzsébet vagyok, 21 éve könyvelő. Kisebb cégek, cégcsoportok, egyéni vállalkozók (katás, szja-s) könyvelését vállalom bérszámfejtéssel. Igény szerint helyszíni könyvelést is vállalok megállapodás szerint. Vállalok online könyvelést is a cég tárhelyére, távkönyveléssel. Online és a hagyományos, papíralapú számlák könyvelését is vállalom, az ügyfél igényeihez igazodva. Könyvelőiroda részére bedolgozást vállalok (vállalkozóként). Kulcs-Soft programokat és az RLB-t használom napi szinten. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Angolul nem beszélek, ezért külföldi kapcsolatokkal rendelkező olyan céget nem vállalok, ahol fontos kommunikálni az ügyféllel írásban, vagy szóban.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés, hatóságok előtti képviselet
Referenciák

Könyvelői "életemet" könyvelőirodákba kezdtem. Az ott szerzett tapasztalatok után kb. 16 éve vállalkozó vagyok. Egy nagyobb nyomdába voltam helyszínen dolgozó könyvelő, aztán 11 évet töltöttem el egy 12 cégből álló cégcsoport (szintén helyszíni) könyvelésével. A fő munkáim mellet mindig volt még 10-15 cég és egyéni vállalkozó, akiknek számviteli szolgáltatást nyújtottam. 2000 óta vagyok regisztrált mérlegképes könyvelő.
Kapcsolat

Cím
1174 Budapest, Minár Gyula u. 9.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ