Szalai Ildikó

Könyvelő, Szombathely
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.04.05. óta (1270 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.04.17.
Legutóbbi belépés
2020.09.20.
Tőle kért árajánlatok
146
Általa küldött ajánlatok
35
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Szalai Ildikó vagyok. 35 éves. Gazdasági agrármérnökként végeztem, majd az egyetem óta is folyamatosan tanulok tovább, bár egy kicsit elkanyarodva eredeti szakmámtól. Tb bérszámfejtő előadó, számviteli ügyintéző, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó végzettséggel rendelkezem. Szeretem, amit csinálok és főleg azt, amikor valaminek utána is kell járni.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Anyag-összekészítés, könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás, bizonyos esetekben akár banki tranzakciók kézben tartása és ellenőrzése.
Referenciák

2002-ben végeztem mint gazdasági agrármérnök, 2009-ben számviteli ügyintézőként, azóta a szakmában is dolgozom. 2012-ben mérlegképes könyvelőként, tb- bérszámfejtő szakelőadó és 2017-ben adótanácsadóként. 2014 óta már szabadúszóként dolgoztam be könyvelő irodáknak így rengeteg tapasztalatot és ismeretséget szerezve. Ma már mint egyéni vállalkozó könyvelek cégeket és egyéni vállalkozókat.
Kapcsolat

Cím
9700 Szombathely, Géffin Gyula utca 24.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ