RM-TAX Bt.

Könyvelő, Szeged
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2004
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.07.08. óta (1970 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2016.12.01.
Legutóbbi belépés
2021.11.24.
Tőle kért árajánlatok
338
Általa küldött ajánlatok
6
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Tevékenységünket 2004-ben kezdtük, önálló gazdasági társaság formájában végzünk számviteli szolgáltatást (könyvelést, bérszámfejtést, bevallások készítését).
Jelenleg közel 40 belföldi tulajdonosi hátterű mikro- és kisvállalkozásnak nyújtunk ügyviteli szolgáltatást, könyvelést. Ügyfeleink között magyar gazdasági vállalkozások mellett egyéni vállalkozók, alapítványok, társasházak is megtalálhatók.
Ha új cég alapítását tervezik, segítségére tudunk lenni a kezdeti lépésektől. Számviteli, könyvelői szolgáltatásunk magában foglalja a klasszikus könyvelői feladatokat: könyvelés, bérszámfejtés, bevallás-készítés, hatóságok előtti képviselet.
Az ügyfeleink körében valamely társaság könyvvizsgálatra kötelezett, vagy egyéb ok miatt válik szükségessé a könyvvizsgálat, ajánlunk könyvvizsgálókat. Nagy tapasztalattal és figyelemmel, gyors, pontos, megbízható munkát végeznek.
Könyvelési anyagot személyesen tudják eljuttatni hozzánk, irodánk Szegeden a József Attila sugárúton található.
Kapcsolattartásunk alapja az email, melyet a napi kapcsolattartáson kívül a cég kötelezettségeit rögzítő havi értesítések esetén is minden esetben használunk. Számviteli és bérszámfejtő programunk minden listája menthető xls, pdf formátumban egyaránt.
Törekszünk a több lábon állásra, mely a főtevékenységen kívül tartalmaz egyéb szolgáltatást is.
A szolgáltatással, szolgáltatásokkal kapcsolatosan már rendelkezünk egy stabil ügyfélkörrel, de törekszünk tevékenységünket erősítve a már kialakult vagy leendő ügyfélkörnek ajánlani szolgáltatásunkat, így próbálva minél nagyobb piaci részesedést elérni a könyvviteli szolgáltatás területén.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozások könyvelése. Munkánkért felelősséget vállalunk. Adótanácsadás, munkaügy-, bérszámfejtés. Ügyfelek képviselete felügyeleti szerveknél esetleges adóellenőrzések esetén. Társaságunk alakulása óta rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással.
Referenciák

1996-ban érettségiztem közgazdasági szakirányon, majd ezt követően mérlegképes könyvelői képesítést szereztem 1997-ben. Könyvelés területén a képesítés megszerzését követően helyezkedtem el egy vállalkozásnál, majd 2004-ben alapítottam meg saját vállalkozásomat. A munka és szakmai tapasztalat szerzés közben szakellenőri képesítést is megszereztem. A változó jogszabályi környezetben folyamatosan is képzéseken veszek részt , hogy naprakész információkkal rendelkezzem. Az elkövetkező egy éven belül célom a közgazdász diploma megszerzése, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleim részére a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjam nyújtani.
Kapcsolat

Cím
6723 Szeged, József Attila sgt. 84. 
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ