P-Kontroll Bt.

Könyvelő, Vác
Munkacsoport létszáma: 7
Megalakulás éve: 2003
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.08.23. óta (2790 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.08.21.
Legutóbbi belépés
2024.04.12.
Tőle kért árajánlatok
1269
Általa küldött ajánlatok
85
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Hidasi Krisztina vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő. 2002-ben szereztem meg a mérlegképes könyvelői végzettséget. A könyvelői ismereteimet Budapesten sajátítottam el egy könyvelőirodában, ahol nagyon hamar megismertem a könyvelés rejtelmeit. Ezt követően, 2003-ban saját irodát nyitottam Vácon. Teljes körű könyvelési ismerettel rendelkezem az egyéni vállalkozásoktól kezdve a társas vállalkozásokig. A bérszámfejtési és munkaügyi téren is jelentős tapasztalatom van. Havi szinten, több mint 500 fő számfejtését végzi el irodám. Számos budapesti és Vác környéki ügyféllel rendelkezem. A távolság sem okoz problémát, a könyvelési anyag szállítása vidékről is megoldható. Színvonalas irodában, szakmailag naprakész kollégákkal várom leendő kedves ügyfeleimet.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Teljes körű könyvelés, Bérszámfejtés, NAV, TB képviselet, Szja bevallások elkészítése nem saját ügyfelek részére is, Tanácsadás, Felelősségbiztosítás. Bevallasok és statisztikák elkeszítése. Könyvvizsgálatra való felkészítes és a vizsgálat lebonyolítása. Szabályzatok elkészítése. Adóoptimalizálási tanácsadás.
Referenciák

Könyvelésben, bérszámfejtésben 20 éves szakmai múlt. Kereskedelemmel es szolgáltatással foglalkozó ügyfelek teljes körű könyvelése.
Kapcsolat

Cím
2600 Vác, Pap Béla u. 10.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ