Bemutatkozás

Hidasi Krisztina vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő. 2002-ben szereztem meg a mérlegképes könyvelői végzettséget. A könyvelői ismereteimet Budapesten sajátítottam el egy könyvelőirodában, ahol nagyon hamar megismertem a könyvelés rejtelmeit. Ezt követően, 2003-ban saját irodát nyitottam Vácon. Teljes körű könyvelési ismerettel rendelkezem az egyéni vállalkozásoktól kezdve a társas vállalkozásokig. A bérszámfejtési és munkaügyi téren is jelentős tapasztalatom van. Havi szinten, több mint 500 fő számfejtését végzi el irodám. Számos budapesti és Vác környéki ügyféllel rendelkezem. A távolság sem okoz problémát, a könyvelési anyag szállítása vidékről is megoldható. Színvonalas irodában, szakmailag naprakész kollégákkal várom leendő kedves ügyfeleimet.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Teljes körű könyvelés, Bérszámfejtés, NAV, TB képviselet, Szja bevallások elkészítése nem saját ügyfelek részére is, Tanácsadás, Felelősségbiztosítás. Bevallasok és statisztikák elkeszítése. Könyvvizsgálatra való felkészítes és a vizsgálat lebonyolítása. Szabályzatok elkészítése. Adóoptimalizálási tanácsadás.
Referenciák

Könyvelésben, bérszámfejtésben 20 éves szakmai múlt. Kereskedelemmel es szolgáltatással foglalkozó ügyfelek teljes körű könyvelése.
Kapcsolat

Cím
2600 Vác, Pap Béla u. 10.
E-mail
h.kriszti@pkontroll.hu
Telefon
06-20-491-8002
Fax
06-27-316-210