NYLSOFT Informatikai Bt. könyvelőiroda

Könyvelő, Budapest 13. kerület
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2014
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.05.06. óta (1608 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.01.06.
Legutóbbi belépés
2020.09.30.
Tőle kért árajánlatok
1893
Általa küldött ajánlatok
266
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Üdvözlöm! Könyvelőirodánkat sokrétű könyvelési és bérszámfejtési tapasztalattal a hátunk mögött alapítottunk meg 2014-ben. Az volt a célunk, hogy a szakmai tudásunkat és a hazai vállalkozások működésében szerzett ismereteinket felhasználva, magas színvonalú számviteli és munkaügyi szolgáltatásokat nyújtsunk, melyekkel eredményesen tudjuk megalapozni ügyfeleink gazdasági döntéseit.

Fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége. Bízunk a hosszútávú sikeres együttműködésben. Szolgáltatásunk kedvező áron érhető el, amelyt a feldolgozandó havi bizonylatmennyiség, létszám és egyéb adatszolgáltatási kötelezettsége, és annak gyakorisága, valamint egyéb igényei határoznak meg.

A számviteli szolgáltatások végzésére felelősségbiztosítással rendelkezünk. Benne vagyunk a NAV köztartozásmentes adatbázisában. Tagja vagyunk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének (MKOE). Megfelelünk és tagja vagyunk a Minősített Könyvelők Egyesületének.
Gyakorlott szakértelemmel és diszkrét hozzáállással kezeljük ügyeit, segítjük vállalkozását, optimalizáljuk adóját.
Ez mind garancia arra, hogy cégének, vállalkozásának könyvelése megbízható, jó kézbe kerül.
Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Társas vállalkozások, egyesületek, őstermelők, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, bér ügyintézése, adó tanácsadás felelősségbiztosítási garanciával. Adótervezés és optimális adózási módok kiválasztása; egyedi adóbevallások elkészítése (pl. szja); NAV előtti képviselet
Ingyenes tanácsadás a szerződéskötés előtt is (akár telefonon is).
Referenciák

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk könyvelés, bérszámfejtés, adó tanácsadás terén: ügyfeleim között mezőgazdasági vállalkozások, családi gazdálkodók, őstermelők, építőipari, taxiszolgáltatást végző, piacozó, rendezvényszervező, autóalkatrész, műszaki kereskedelmi, szállítmányozó, élelmiszer ipari, étterem , ingatlan bérbeadó, vegyes kereskedelmi és egyéb tevékenységű vállalkozások könyvelésében, elszámolásában.
Kapcsolat

Cím
1133 Budapest, Pannónia utca 118. fsz. 1.
E-mail
Telefon
Skype
nyirilajos64
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ