Margaréta Könyvelőiroda

Könyvelő, Sárbogárd
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2003
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.10.01. óta (2058 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.01.29.
Legutóbbi belépés
2024.05.16.
Tőle kért árajánlatok
857
Általa küldött ajánlatok
256
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Margaréta Könyvelőiroda - Könyvelő
Bemutatkozás

Mérlegképes könyvelő , illetve adótanácsadói végzettséggel, széles körű szolgáltatásokkal állok leendő Ügyfeleim rendelkezésére. A szakmai szempontok mellett erős hangsúlyt fektetek az Ügyfelekkel való kapcsolattartásra. Jelenlegi és leendő partnereimmel a kölcsönös és feltétlen bizalmon alapuló üzleti kapcsolatra törekszem, hiszen ebben a szakmában ez elengedhetetlen.
Munkámat a lehető legnagyobb hozzáértéssel, alapossággal, és korrekt áron végzem, folyamatosan képzem magam, több szakmai fórum tagja vagyok. Rendelkezem felelősségbiztosítással.
Leendő ügyfeleinknek folyamatos segítséget nyújtok vállalkozása életében valamint a cégalapítás menetében, szükség esetén jogi támogatással. Szolgáltatásaimat az Ön egyéni igényeinek megfelelően határozzuk meg, emellett rendszeres tájékoztatással és tanácsadással látjuk el valamint igény esetén a hatóságok előtti teljes körű képviseletet nyújtunk ügyfeleink részére. Irodánk célja, hogy vállalkozása a lehető legeredményesebben működjön és profitáljon Önnek.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, francia
Szolgáltatások

Véleményem szerint a mai magyar pénzügyi, vállalkozói életben egy hasznos segítőtárs nélkülözhetetlen egy sikeres vállalkozás működtetéséhez.
Célom, hogy az Ön vállalkozása számára is hasznos segítség lehessek mindennapjaihoz, pontos, határidőre elkészített munkámmal megkönnyítsem, és érthetővé tegyem Önnek a vállalkozásával kapcsolatosan felmerülő pénzügyi, számviteli kérdéseket, feladatokat. Amennyiben adminisztrációs igénye is felmerül, abban is rendelkezésre állok.
Ha még csak most gondolkozik vállalkozás indításán, abban is szívesen segítek! Személyre szabott szolgáltatásommal kiválasztjuk a legmegfelelőbb adózási formát, és ráadásul az indulásban is megkönnyítem az Ön dolgát!
Remélem, hamarosan Önt is ügyfeleim körében üdvözölhetem, egyúttal várom mielőbbi jelentkezését, hogy minél előbb elkezdhessük a közös munkát.
Referenciák

2003-tól folytatom könyvelési tevékenységemet egyéni vállalkozóként, 2020 óta pedig társas vállalkozási formában.
Széles körű szakmai tapasztalattal, sokrétű ügyfélkörrel rendelkezem.
Ügyfeleim között megtalálható kiskereskedelmi egység, vendéglátóipari egység, borászati üzem, vagyonvédelmi szolgáltatók, építőipari tevékenységet folytató vállalkozások, gyógyszertárak, szállítási tevékenységet végző társaságok, számítástechnikai webáruház, egyéb kisvállalkozók. Területi elosztás szerint ügyfeleim Tárnok, Besnyő, Simontornya, Mór, Székesfehérvár, Soponya, Sárbogárd stb. származnak.
Kapcsolat

Cím
7000 Sárbogárd, Kereszt utca 64.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ