Kockanarancs Kft.

Könyvelő, Székesfehérvár
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 2005
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.04.27. óta (2416 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.09.22.
Legutóbbi belépés
2023.11.03.
Tőle kért árajánlatok
97
Általa küldött ajánlatok
51
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a könyvelés és bérszámfejtés területén, így készek vagyunk nem csak a napi problémák megoldására koncentrálni, hanem folyamatosan átfogó jelentéseket készíteni a cégek számára annak érdekében, hogy ügyfeleink feleslegesen adót ne fizessenek. Munkatársaink a törvény által előírt szakmai végzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek, továbbképzéseken vesznek részt, így szakmai tudásukat folyamatosan frissítik. A könyvelés mellett pályázatírással is foglalkozunk, ami sok éven keresztül a fő irányvonal volt a cégnél, amelyből több támogató döntéssel rendelkező ügyfelet köreinkben tisztelhetünk. Az ügyfélkörünket bővíteni szeretnénk a könyvelés területén, így kollégáink lelkesen és bátran néznek az új kihívások elé.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

A számlák könyvelése, beszámolók készítése, bevallások leadása és a határidők precíz betartása nem csak rengeteg időt és figyelmet, de komoly szakértelmet is kíván. Kiemelt üzleti döntéseik meghozatalához áttekinthető, naprakész könyvelésre van szüksége a cégeknek. A Kockanarancs Kft. könyvelői segítenek tisztán látni, és a határidőket betartva , leadják a a szükséges bevallásokat, képviselik a NAV-nál és egyéb hatóságoknál, hogy Ön munkája érdemi részével foglalkozhasson.
Referenciák

Mérlegképes könyvelőként irányítom a vállalkozást 2005 óta töretlenül. Nagy tapasztalatot szereztünk a végelszámolás területén az utóbbi időben. Rengeteg elrontott könyvelést hoztunk helyre és sok céget hoztunk vissza a kényszertörlés alól.
Kapcsolat

Cím
8000 Székesfehérvár, Malom utca 49.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ