KettősProfit Kft.

Könyvelő, Kaposvár, Dombóvár
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2008
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.10.15. óta (2245 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.10.09.
Legutóbbi belépés
2023.12.08.
Tőle kért árajánlatok
407
Általa küldött ajánlatok
89
Tevékenységek

  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Anyagért házhoz megy
Bemutatkozás

Cégünk mérlegképes könyveléssel, adótanácsadással és biztosításközvetítéssel foglalkozik 2008 óta.
Ügyfeleink a gazdasági élet eltérő területeit képviselik: szolgáltatás, ipar és mezőgazdaság. Vállalunk egyéni vállalkozások, őstermelők, családi gazdaságok, bt.-k, kft.-k és nonprofit társaságok könyvelését. Segítünk megtalálni az optimális adózási módot (KATA, EVA vagy tételes). Vállalkozás indításában, feltámasztásában, vagy akár lezárásában is segítségére lehetünk. Szakmai felelősségbiztosítással, ügyvédi háttérrel is rendelkezünk. Kaposváron és Dombóváron is működik irodánk.
Reméljük nemsokára elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Szektorsemleges könyvelést és teljes körű adózási és számviteli szolgáltatást nyújtunk (könyvelés, bérszámfejtés, bevallások készítése, beszámoló összeállítása, költségelemzés, adóoptimalizálás, adótanácsadás, hatóságok előtti képviselet, cégátvilágítás, vállalkozás indítása stb.).
Mezőgazdaságban tevékenykedő ügyfeleinket is magas szakmai színvonalon tudjuk kiszolgálni, amely magában foglalja a támogatások igénylését is (MK, korábban MVH).
Referenciák

Az ügyvezető 1995-2008 között egyéni vállalkozóként, majd 2008-tól a Kft. keretein belül végzi a könyvelést. Regisztrált mérlegképes könyvelő, adószakértő, valamint közgazdaságtudomány doktora.
Kapcsolat

Cím
7400 Kaposvár, Baross u 8. I. em. 9. ajtó
Cím 2
7200 Dombóvár, Fő u 48.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ