Deák Antalné EV.

Könyvelő, Szombathely
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 1992
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2023.02.04. óta (303 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.02.06.
Legutóbbi belépés
2023.11.02.
Tőle kért árajánlatok
52
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
Deák Antalné EV. - Könyvelő
Bemutatkozás

1992. év óta egyéni vállalkozóként könyvelek, előtte több helyen főkönyvelőként dolgoztam. 2-3 év párhuzamos munka után önálló EV. lettem. Férjem akivel együtt végeztünk a Pénzügyi és Számviteli főiskolán, segített vinni az otthoni vállalkozást, mellette 3 helyen volt főkönyvelő, és okleveles könyvvizsgálói tevékenységet végzett 10 társas vállalkozásnál. 2012-es elhunyta után a előtte könyvelt 46 cégből 3 céget megtartottam, és nyugdíjazásomat kérve, tovább folytattam a könyvelési tevékenységet, de jóval kisebb volumenben. Mai napig aktívan könyvelek, bérszámfejtést végzek, és képzem tovább magam.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, vállalkozások indítása, és megszüntetése.
Referenciák

1976-ban végeztem a PSZF-en, azóta könyveléssel, és elemzéssel, önköltség számítással foglalkozom. Dolgoztam a Kertész Tsz-ben, az egyetlen orchidea előállító cégben, aztán a 3 megyére kiterjedő /Vas-Zala, Győr-Sopron megye/ Állattenyésztő Vállalatnál. 1991. év végén létrehoztam saját könyvelő vállalkozásomat, azóta könyvelek a lakásomon, szombathelyi ügyfeleknél céghez megyek a könyvelési anyagért.
Kapcsolat

Cím
9700 Szombathely, Váci M. u. 74/10.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ