Bodnár Ildikó

Könyvelő, Miskolc
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2023.05.11. óta (28 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.06.01.
Legutóbbi belépés
2023.06.08.
Tőle kért árajánlatok
18
Általa küldött ajánlatok
2
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Közgazdász diplomával, mérlegképes könyvelői és adótanácsadói képesítéssel rendelkezem. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalatom mellett a jogszabályi változásokat folyamatosan követem. Szakértelmem alapossággal párosul, ennek köszönhetően a partnereim biztonságban tudják nálam a vállalkozásuk ügyeit.
A munkám hatékony és magas színvonalon való végzéséhez kiemelten fontosnak tartom a folyamatos kommunikációt. Ez biztosítja, hogy ismerjem a partnereim üzleti céljait, egyedi igényeit, valamint felmerült kérdéseikre rövid időn belül választ kapjanak.

Ha Önnek olyan könyvelőre van szüksége, akinek a munkájában megbízhat, akitől gazdasági döntéseihez segítséget kaphat, keressen bizalommal!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Miskolcon és környékén, illetve online kapcsolattartással az ország egész területén gazdasági társaságok részére (bt., kft., zrt.) az alábbi szolgáltatásokat nyújtom:
- Könyvelés
- Bérszámfejtés
- Adótanácsadás
Kapcsolat

Cím
3524 Miskolc, Jósika Miklós utca 55.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ