AstraConto Bt.

Könyvelő, Szigethalom
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 2002
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.08.30. óta (1979 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.10.26.
Legutóbbi belépés
2022.10.26.
Tőle kért árajánlatok
1364
Általa küldött ajánlatok
39
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
AstraConto Bt. - Könyvelő
Bemutatkozás

Cégünk 15 éve nyújt szolgáltatást könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás területén valamint a NAV ellenőrzések során. Az általunk könyvelt cégek tevékenysége rendkívül változatos így széles ismeretekkel rendelkezünk a könyvelés-adózás területén. Nagy tapasztalattal rendelkezünk nemzetközi tevékenységet végző cégek könyvelése kapcsán is. A belföldi cégeink mellett nemzetközi tulajdonú és érdekeltségű cégek könyvelését is vállaljuk.

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Adótanácsadás (adótervezés, adóoptimalizálás)
Könyvelés (angol nyelvű ügyfelek számára is!)
Bérszámfejtés
NAV képviselet, jogorvoslat, jogi képviselet
Nemzetközi ügyek
Cégalapítás (partner ügyvédi iroda által)
Referenciák

Cégünk 15 éve nyújt könyvelési-adózási szolgáltatást a vállalkozások számára. A legtöbb irodával szemben mi nem szakosodtunk egyetlen ágazatra sem így elmondhatjuk, hogy szinte minden területen kiváló szakmai ismeretekkel rendelkezünk. Nálunk a minőség az elsődleges szempont a napi munkavégzés során és az ügyfél kapcsolatokban is. Mottónk az "ügyfélért mindent" megteszünk ezáltal hozzá segítjük ügyfeleink vállalkozását a sikeres működéshez. Irodánk komplex szolgáltatást nyújt így nálunk az ügyfelek mindent megkapnak egy helyen, könyvelést, adó tanácsadást, bérszámfejtést, NAV képviseletet. Startup induló vállalkozások tevékenységét induláskor adótervezéssel segítjük, hogy elkerüljék a meglepetéseket. NAV ellenőrzés előtt álló vállalkozásokat felkészítjük az ellenőrzésre ami a magában foglalja a vizsgált időszak teljes átvilágítását. Szükség esetén képviseletet nyújtunk az egész eljárás alatt és után. Hazánkban egyre több a külföldi kizárólag angol nyelven beszélő cégvezető. Az új kihívásnak mi is próbálunk megfelelni így kollégáink képesek angol nyelven kommunikálni a külföldi ügyfelekkel.
Kapcsolat

Cím
2315 Szigethalom, Thököly utca 22/A
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ