Araczki Lászlóné

Könyvelő, Salgótarján
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 1992
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.03.07. óta (1787 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.03.03.
Legutóbbi belépés
2021.01.26.
Tőle kért árajánlatok
125
Általa küldött ajánlatok
1
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

1992-től dolgozom ebben a szakmában egyéni vállalkozóként. Mikro- és kisvállalkozásoknak ( egyéni vállalkozások, bt, kft.) könyvelek és végzem az ezzel járó minden egyéb faladatot.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

bérszámfejtés, alkalmazottak ki-bejelentése, járulékbevallások havonta, áfa bevallások gyakoriság szerint, záró bevallások, és mindezeket alátámasztó könyvelés.
Referenciák

1992 év óta eltelt 27 év alatt nagyon sokféle vállalkozóval (emberrel) találkoztam. Igyekeztem alkalmazkodni hozzájuk, megismerni őket az emberi oldalukról is. Több olyan ügyfelem volt, akinek 22 éve, 20 éve dolgoztam már. Ők mostanában hagyták abba a vállalkozói tevékenységüket. Vannak, akik kb. 10 éve vannak már nálam és eszükbe sem jut, hogy máshoz menjenek. Ebből arra következtetek,hogy jól végzem a munkám és elégedettek velem. A legtöbb ügyfelem ajánlással kerül hozzám. A vállalkozóknak sokszor el kell mondani ugyanazt, esetleg több oldalról megközelítve, hogy megértsék a lényeget és választ kapjanak a kérdéseikre. Ehhez a részemről nagy odafigyelésre van szükségem, és küldetésemnek is érzem, hogy átláthatóbbá tegyem a számukra a rendszer működését a NAV oldaláról tekintve is.
Kapcsolat

Cím
3104 Salgótarján, Déryné út 5.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ