ÁCSI Bucka Group Kft.

Könyvelő, Budapest 21. kerület, Budapest 2. kerület
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2015.10.27. óta (1919 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.01.22.
Legutóbbi belépés
2021.01.06.
Tőle kért árajánlatok
2568
Általa küldött ajánlatok
445
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Kedves Érdeklődök és leendő Ügyfelek!

Vállalkozásom bemutatása az ÁCSI Bucka Group Kft. keretében fontos tudni, hogy immáron 15 éve könyvelek és 5 éve van vállalkozásom is, azaz saját irodám, amely Csepelen, tehát a XXI. kerületben érhető el. Emellett legalább egy héten egyszer a belvárosban is járok, ahol a Kossut tér, Jászai Mari tér, Dózsa György út, Örs Vezér tere vonatkozásában elhelyezkedő régi ügyfeleimet én keresem fel vagy azokat akikkel ekként állapodtam meg!

A könyvelőkkel szembeni alapvető elvárás, hogy minden fizetendő adóról, a vállalkozás eredményességéről, az adójogban esetlegesen bekövetkező vállalkozásokról időben értesítsen, amelyet vállalkozásaimnak mindig megszoktam tenni részletes kimutatással, fizetendő adók esetében levezetéssel és a számlaszám feltüntetésével.

A szerte ágazó gazdasági világ és amiatt, hogy számtalan speciális eset lehet mindig, de ügyfelenként és átlagosan évente legalább egyszer ezért lehet olyan kérdés, amelynél azt szoktam mondani: ez egy speciális eset kérek egy-két napot és könyvvizsgállókkal vagy egyéb más szakmai szervekkel átbeszélem, utána olvasok persze cégnév nélkül és vissza keresem!

Hiszem azt, hogy egy igazán jó könyvelő olyan, hogy minden vállalkozást úgy kezel, mintha az a sajátja lenne! Akar bárki is saját magának rosszat? Biztos, hogy nem! Ezért ügyfeleim hálásak szoktak lenni!

Irodám szolgáltatásába éppúgy beletartozik a könyvelés, a bérszámfejtés, statisztikai jelentések kitöltése, elküldése, mint a NAV és egyéb hatóságok előtti képviselet és ügyek elintézése!

Bízom benne, hogy bemutatkozásom, esetleges igény szerint megküldött referemciáim kellő bizalmat ébresztenek az Ön vállalkozása tekintetében is, s később üdvözölhetem, mint már meglévő és elégedett ügyfelünket!

Tisztelettel:
Csizek Csaba
regisztrált mérlegképes könyvelő
az ÁCSI Bucka Group Kft ügyvezetője


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

- könyvelés
- bérszámfejtés
- adózási tanácsadás
- cég képviselet hatóságok előtt
Referenciák

- KISCO Kft.
Kapcsolat

Cím
1214 Budapest, Erdősor utca 115. 3. em. 7.
Cím 2
1025 Budapest, Frankel Leó utca 20.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ