IFRS - A konszolidált beszámoló készítésének elvei gyakorlati példákon keresztül
Szakmai képzés, mesterkurzus, Online

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Kezdő időpont
2024.03.27. 8:00
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
20% kedvezmény
Képzés hossza
2024. március 27. és április 25. között (4 hét alatt) teljesíthető online IFRS Konszolidált beszámoló képzés

Az ONLINE (e-learning) képzésről

Miért a Sämling Konszolidált beszámoló képzése: A konszolidált, vagy csoportbeszámoló a legfontosabb számviteli kimutatás a vállalatcsoportok esetében. A teljes cégcsoportot felölelő, a csoport pénzügyi helyzetét és eredményét tükröző beszámoló helyes elkészítése elengedhetetlen a tisztánlátáshoz és a teljes kép megértéséhez.

Képzésünk elsősorban számviteli alapismeretekkel rendelkező szakembereknek készült. A videókon keresztül betekintést, vagy felfrissítést kap a konszolidáció menetébe, az elméleti háttérbe és szabályozási környezetbe. A kurzus egymásra épített elemekből épül fel, gyakorlati példák használatával.

A tanfolyam végére megérti a konszolidáció elveit és lényegét. Képes lesz saját cége konszolidációs menetét átlátni és a szokásos konszolidációs feladatokat elvégezni és a gyakorlatban alkalmazni.

Kreditpontok:
A képzés elvégzésért 3 kreditpontot tudunk adni (témakör: számvitel, szakterület: IFRS).

OKTATÓ
Ipacs Laura - Évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat többek között a Sämlingnél is. A téma gyakorlója és szakértője, és a tőle megszokott élvezetes stílusban adja elő a száraznak tűnő témákat is.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ