Manageri IFRS képzés
Szakmai előadás, Budapest 14. kerület

1149 Budapest, Mogyoródi út 32.
Kezdő időpont
2016.12.07. 9:00
Helyszín
1142 Budapest 14. kerület, Erzsébet királyné útja 125‎.
Képzés hossza
1200 PERC

Ha Ön is olyan számviteli szakember, akinek kötelező elkészítenie a vállalat beszámolóját mind a magyar számviteli törvény, mind pedig az IFRS szabályai szerint, valamint komplex elméleti és gyakorlati ismereteket kíván szerezni szakértő előadónktól, akkor az IFRS képzés Önnek szól.

Megrendezésre kerülő IFRS képzés keretében szakértőnk valós példán keresztül mutatja be a nemzetközi számvitel helyes alkalmazását. 4 napos tanfolyamunk első 2 napjában az IFRS elméleti ismereteit veheti át, frissítheti fel, második felében pedig olyan valós példát mutatunk be, mely a tevékenysége során előfordulhat.

Kérdés esetén közvetlenül kérdezheti az előadót, nem kell napokat várnia a válaszra. Családias légkörben tanulhat és sajátíthatja el az IFRS szakmai ismereteit.

A képzésért 16 NGM által kapható kreditpont (Számvitel témakör/IFRS szakterület) és 12 könyvvizsgálói kreditpont számolható el.

Az IFRS képzés elméleti részét Dr. Rózsa Ildikó okleveles könyvvizsgáló és regisztrált IFRS mérlegképes könyvelő, gyakorlati részét pedig Büdy Zoltán ügyvezető és számviteli tanácsadó tartja.

A szeminárium pontos időpontja: 2016.12.07-08. és 14-15.

A képzés csak megfelelő számú jelentkező esetén kerül megrendezésre.

Csoportos kedvezmény igénybevételéhez, kérje egyedi árajánlatunkat!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ