Konszolidált beszámoló képzés
Szakmai képzés, mesterkurzus, Online

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Kezdő időpont
2021.06.21. 9:00
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
20% kedvezmény
Képzés hossza
2021. június 21-23. (3 napos, 09.00-13.30-ig)

A képzésről

Élő, interaktív, online képzés a konszolidált beszámoló készítésének elveiről és gyakorlatáról a Magyar Számviteli Törvény és az IFRS (Nemzetközi Jelentéskészítési Alapelvek) szerint.

A 3 napos képzésen az éves és évközi konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevők. A hallgatók előbb átfogó képet kapnak a módszerekről, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.

Az oktatás magyar nyelven folyik, modern technikával - az előadó a gyakorlati feladatokat tablet pc-n az interaktív jegyzetfüzetének kivetítésével dolgozza ki. Ezzel a technikával a résztvevők és az oktató a feladatok kidolgozása során mindvégig együtt haladnak.

Kreditpontok:
A képzés elvégzésért jelenleg nem jár kreditpont (témakör: számvitel, szakterület: IFRS).

OKTATÓ
Ipacs Laura - Évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat többek között a Sämlingnél is. A téma gyakorlója és szakértője, és a tőle megszokott élvezetes stílusban adja elő a száraznak tűnő témákat is.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ