IFRS 9 Pénzügyi instrumentumok (e-learning)
Mérlegképes továbbképzés (vállalkozási), Online

1055 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Kezdő időpont
2020.08.03.
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
8 kredites csomag vásárlása esetén - kedvezmény részletek a honlapon
Képzés hossza
107 perc

Szakmai képzésünket azoknak a pénzintézeti területen ismeretekkel rendelkező szakembereknek ajánljuk, akik bővíteni kívánják meglévő szakirányú, nem csak számviteli ismereteiket. Tanfolyamunkat főleg mérlegképes könyvelők számára ajánljuk, akik számára fontos, hogy naprakész, aktuális információkkal, tudással rendelkezzenek, mint alkalmazó szakemberek.
Az e-learning képzés keretein belül a résztvevők áttekintést kapnak a pénzintézeti szabályozás aktuális kérdéseiről, a jogszabályi változásokról.

A képzés gyakorlati példákon és/vagy esettanulmányokon keresztül mutatja be a hitelintézetekkel kapcsolatos, a szakterületre jellemző egyéb speciális ismereteket és aktuális kérdéseket.
Oktatóink minden esetben jelentős szakmai gyakorlattal rendelkező előadók. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tanfolyamainkon ne pusztán elméleti oktatók, hanem nagy szakmai tapasztalattal rendelkező előadók szerepeljenek.

Megszerezhető mérlegképes könyvelő kreditpontok: 2.
Megszerezhető Adótanácsadói/ Adószakértői/ Okleveles adószakértő kreditpontok: 2.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ