Adóváltozások 2016 (e-learning)
Mérlegképes továbbképzés (vállalkozási), Online

Kezdő időpont
2016.10.05.
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
A konyvelok.hu tagjainak a 2016. decmber 31-ig érvényes korlátlan hozzáférés díja 12 000,-Ft+áfa helyett 10 000,-Ft+áfa.
Képzés hossza
187

A konyvelok.hu tagjainak is kínált kedvezmény a http://merlegkepes.kotelezotovabbkepzes.hu/tananyag/megrendeles/70/?itemId=70 oldalon vehető igénybe.
A pénzügyi és számviteli szakembereknek újabb kihívásokkal kell szembenézniük, hiszen módosultak az adó- és járuléktörvények. Továbbképzési programunkban ezeket a változásokat ismerheti meg gyakorlati példákon keresztül. Többek között betekinthet a az új Ptk bevezetése miatti adójogszabályi változásokba, az EKAER működésébe, mulasztási bírság kiszabásába, a fordított adózás mikéntjébe, az áfa fizetés keletkezésébe, a számlázás aktuális kérdéseibe, a béren kívüli juttatások adózásába, a társasági adót, a Kata-t, a Kiva-t érintő új szabályok értelmezésébe, alkalmazásába.
Más adónemekhez hasonlóan, az Art. vonatkozó jogszabályok is több ponton újrafogalmazott előírásokkal bővültek. A továbbképzésből megismerheti többek között az ügyintézési határidőre, az adózók minősítésre, a magánszemélyek bevallási rendszerére , egységes folyószámlára, adótitokra, a kézbesítésre, bírságokra vonatkozó változásokat , valamint ezek gyakorlati alkalmazását.
Az általános forgalmi adóra vonatkozótörvény néhány pontos idén is változott. Többek között pontosításra került az időszakos ügyletekre vonatkozó elszámolás, a számlázás szabályai, változott egyes termékek áfa-kulcs, a levonási szabályokra vonatkozó előírás.
Mérlegképes könyvelőknek 4 kreditpont. A képzés 2016. december 31-ig érhető el oldalunkon.


A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ