Minden, amit tudni akar az e-számlázásról és az e-archiválásról (e-learning)
Mérlegképes továbbképzés (vállalkozási), Online

1055 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Kezdő időpont
2020.05.04.
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
8 kredites csomag vásárlása esetén - kedvezmény részletek a honlapon
Képzés hossza
1 óra 47 perc

A PwC szakértői csapata sokéves, nemzetközi tapasztalatokkal is alátámasztott szaktudással rendelkezik az elektronikus számlázás és archiválás témakörében. Az adóhatóság e területért felelős szakértőivel folyamatosan egyeztetünk a felmerülő szabályozási és gyakorlati kérdésekkel kapcsolatban.

Munkánk során szabályozási, megfelelőségi szempontból is volt alkalmunk megvizsgálni a Magyarországon legjellemzőbb elektronikus számlázási, illetve archiválási rendszereket és eljárásokat, így a naprakész elméleti tudás mellett kiemelkedő gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezünk.

Szakértői csapatunk a PwC nemzetközi hálózatának köszönhetően számos olyan projektben vett részt, amely határokon átívelő, nagy volumenű elektronikus számlázási, illetve archiválási rendszerek átvilágításával is foglalkozott.

Tanácsadóként tapasztaljuk, hogy hazai és nemzetközi ügyfeleink körében rohamosan nő azon adózók száma, akik az elektronikus számlázás bevezetése mellett döntenek. Ennek nem vitatható hatása van a számlabefogadókra is, hiszen egyre általánosabbá válik az a piaci (és egyes esetekben jogszabályi) követelmény, hogy az adóalanyok képesek legyenek elektronikus számlát befogadni és azokat az adólevonási joguk biztosítása érdekében megfelelően megőrizni.

A tananyag egy tesztkérdés sorozattal zárul.

Megszerezhető mérlegképes könyvelő kreditpontok: 2.
Megszerezhető Adótanácsadói/ Adószakértői/ Okleveles adószakértő kreditpontok: 2.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ