Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen 2016 - költségvetési szervnél foglalkoztat
Mérlegképes továbbképzés (államigazgatási), Online

Kezdő időpont
2016.10.05.
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
A konyvelok.hu tagjainak a 2016. decmber 31-ig érvényes korlátlan hozzáférés díja 12 000,-Ft+áfa helyett 10 000,-Ft+áfa.
Képzés hossza
540 perc

A konyvelok.hu tagjainak is kínált kedvezmény a http://merlegkepes.kotelezotovabbkepzes.hu/tananyag/megrendeles/74/?itemId=70 oldalon vehető igénybe.
A költségvetési szervek számvitelére, gazdálkodására, adókapcsolatára vonatkozó jogszabályi előírások számos kérdést vetnek fel, amelyek megválaszolásra várnak. Továbbképzési programunkban a költségvetési szervnél dolgozó szakember ezekre kaphat a gyakorlatban alkalmazható, példákkal illusztrált eligazítást. Többek között betekinthet az aktuális számviteli előírásokba, a gazdálkodást érintő fontos kérdésekbe. Ezt a képzésünket elsősorban a költségvetési szerveknél dolgozóknak ajánjuk.
Mérlegképes könyvelőknek 12 kreditpont. A képzés 2016. december 31-ig érhető el oldalunkon.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ