Számviteli aktualitások 2019. A számviteli törvény változásai - e-learning
Szakmai képzés, mesterkurzus, Online

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2019.08.26. 9:00
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
7000

Számviteli aktualitások 2019. A számviteli törvény változásai, saját tőke hiány megszűntetése, ellenőrzések számvitele, éves beszámoló készítés kiemelt számviteli kérdései, mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló sajátosságai – e-learning

Előadónk a szakmai nap során többek között kitér a számviteli törvény változásaira, a saját tőke hiány megszüntetésének lehetőségeire és elszámolásukra, az ellenőrzések számvitelére, az éves beszámoló készítés kiemelt számviteli kérdéseire, a mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló sajátosságaira.

Továbbképzésünket azoknak a regisztrált mérlegképes könyvelőknek, adószakértőknek, adótanácsadóknak, okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak ajánljuk, akik kreditpontokat gyűjtenek a 2019. képzési évre!

KREDITPONTOK:
Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők a megtekintésekért hamarosan kreditpontokat kaphatnak.

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, számviteli témakör): 8 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 8 kreditpont
Könyvvizsgálók: 1 kreditpont


A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ