Környezetvédelmi termékdíj 2019. – Változások, jogszabály, gyakorlat, ellenőrzés e-learning
Konferencia, Online

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2019.08.01. 9:00
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
7000

Konferenciánkon a környezetvédelmi termékdíj sokak által ismert, nagy nevű szakértői mutatják be teljes körűen a termékdíjas szabályozást.
Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a vállalkozásoknak a bonyolult és sűrűn változó szabályrendszer, valamint a szerteágazó adminisztratív feladatok útvesztőjében. A kötelezettségek és a feladatok ismerete mellett nélkülözhetetlen az átgondolt, biztos alapokon nyugvó belső nyilvántartások kialakítása, amelyből megállapítható és alátámasztható a negyedéves termékdíj-fizetési kötelezettség.

Szerezze meg szakértőinktől a tudást, hogy a környezetvédelmi termékdíj nyilvántartása, és a bevallása is tökéletes lehessen!

A NAV nagy hangsúlyt fektet a termékdíj fizetés ellenőrzésére, ebből következően komoly a mulasztásokkal kapcsolatos bírság kockázata.

Az előadások segítséget nyújtanak a termékdíjjal még csak most ismerkedő és a már rutinos kollégáknak egyaránt megfelelni az elvárásoknak és elkerülni a bírságokat!

Mérlegképes könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők a megtekintésekért kreditpontokat kaphatnak.

Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör): 8 kreditpont
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 8 kreditpont
Könyvvizsgálók: 2 kreditpont

RÉSZVÉTELI DÍJ
16.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYES ÁR:
9.900.- Ft + áfa, ha megrendelése augusztus 31-ig beérkezik hozzánk.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ