Számlázási ügyintéző – 2 napos képzés – SZÉKESFEHÉRVÁR Államilag engedélyezett
Szakmai képzés, mesterkurzus, Székesfehérvár

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2019.10.01. 9:00
Helyszín
8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. Gazdaság Háza
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
25%
Képzés hossza
2 nap

A képzés célja, hogy a számlázással foglalkozó munkatársak részletesen elsajátítsák a feladataik ellátásához szükséges tudnivalókat az alapoktól a gyakorlati problémák megoldásáig. A képzésben résztvevők a gyakorlatban hasznosítható ismereteket szereznek a számlázással kapcsolatos törvényi előírások alkalmazásáról.

Előadónk részletesen bemutatja és elmagyarázza a számlázásra vonatkozó jogforrásokat, az Áfa tv. területi alkalmazását, a törvény tárgyi hatályát, a számlával szemben támasztott alaki és tartalmi követelményeket, a számla utólagos korrekciójára vonatkozó szabályokat és a jellemző ügyletek számlázására vonatkozó szabályait.

A képzés az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatra, a rendszeresen előforduló problémákra megoldási javaslatokat kínál, a napi munka megkönnyítéséhez praktikákat nyújt. A második nap végére a résztvevő alkalmas lesz a számlázási feladatok teljes körű ellátására, beleértve az egyedi, problémás esetek megoldását is.

Előadó: Kneitner Lea, Okleveles Közgazdász | Mérlegképes Könyvelő | Okleveles Nemzetközi és Igazságügyi Adószakértő | TILEA Tanácsadó Kft. – tulajdonos

Államilag engedélyezett képzés, a képzést követő vizsga sikeres teljesítése esetén az Infoszféra Kft.
a képzés elvégzéséről államilag engedélyezett tanúsítványt ad ki.

!Kedvezményes ár a konyvelok.hu olvasóinak a piacon a legalacsonyabb áron, 80.000 Ft helyett 60.000 Ft ! Kedvezménykód: KON601001, melyet jelentkezéskor tüntessen fel!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ