EKÁER változások a gyakorlatban 2019-2020. – Szakmai Konferencia
Konferencia, Budapest 8. kerület

Kezdő időpont
2019.08.29. 10:00
Helyszín
1089 Budapest 8. kerület, Üllői út 94-98.
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
35% KEDVEZMÉNY, ha az EKA-KÖNYV569 kuponkóddal jelentkezik!
Képzés hossza
4 óra

EKÁER előadásunk célja, hogy a résztvevők a vállalati folyamatokat EKÁER szempontból tudják megvizsgálni, besorolni és elvégezni a szükséges bejelentéseket (módosítani, törölni). Továbbá tisztában legyenek az EKÁER bejelentés tartalmával, illetve adóellenőrzési szempontjaival, és megismerjék a nyári adócsomaggal, illetve a várhatóan 2020-tól életbe lépő változásokat.
- Végre lesz lehetőség a lezárt EKÁER-bejelentés módosítására? Változnak az EKÁER önellenőrzésre vonatkozó szabályok? Milyen pótlékfizetési kötelezettséggel jár az utólagos adatmódosítás?
- Változnak a bírságolásra vonatkozó EKÁER szabályok is! Az EKÁER-bejelentés elmulasztása, illetve hibás és valótlan tartalommal történő teljesítése esetén nem lesz helye mulasztási bírság kiszabásának, amennyiben bebizonyosodik, hogy az adózó úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben tőle elvárható. De mit jelent ez a gyakorlatban?
Ajánljuk a képzésünket mindazok figyelmébe, akik még csak most kezdik használni a rendszert, és azoknak is, akik már használják, de szeretnék ismereteiket kibővíteni szakértő előadónk tanácsai, ötletei, példái alapján, és kíváncsiak a változásokra.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ