A turisztikai szektort érintő új és változó adószabályok 2019. – Szakmai Konferencia
Konferencia, Budapest 7. kerület

Kezdő időpont
2019.03.21. 10:00
Helyszín
1074 Budapest 7. kerület, Rákóczi út 90.
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
- 20% kedvezmény a KONY5656 kuponkóddal!
Képzés hossza
4 óra

A turisztikai szektorral kapcsolatban lévő döntéshozóknak, gyakorlati szakembereknek, tulajdonosoknak, ügyvezetőknek, könyvvizsgálóknak, könyvelőknek, számlázóknak (recepciósoknak, pultosoknak) informatikusoknak ajánljuk konferenciánkat. Az előadás célja a turizmus aranykorában az adószakmai tisztánlátás elősegítése, és annak bemutatása, hogy turisztikai tevékenységeknél milyen kedvezmények, adóelőnyök léteznek, azaz hogyan lehet szabályosan is kevesebb adót fizetni.
Az előadó esettanulmányokon, és konkrét példákon keresztül mutatja be, hogy hogyan hatnak az új szabályok az utazási irodákra, a beutaztatókra, a kiutaztatókra, a rendezvényszervezőkre, a szállodákra, szállásadókra, a vendéglátásra, az ingatlan bérbeadásból élőkre, a fizetővendéglátásra, a falusi turizmusra, azaz a turisztikai szektorra. Vállalkozásorientált adózási mintapéldák az Áfa, Szja, Társasági adó, Kata, Kiva, Iparűzési adó, Idegenforgalmi adó, Turisztikai hozzájárulás és a számviteli megoldások esetében.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ