EKÁER a gyakorlatban – Felkészülés az EKAER adóellenőrzésre
Szakmai előadás, Budapest 8. kerület

Kezdő időpont
2019.02.21. 10:00
Helyszín
1089 Budapest 8. kerület, Üllői út 94-98.
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
50% kedvezmény a KONYVELOK_EKA24 kuponkóddal!
Képzés hossza
4 óra

ELŐADÓNK:
- Kneitner Lea okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, okleveles Nemzetközi és Igazságügyi Adószakértő (TILEA Tanácsadó Kft.)
--------------
Az EKÁER szabályrendszere komoly kihívást jelent. Életbe lépése óta számos esetben változtak a szabályok. Többlet EKÁER-kötelezettsége van például az újonnan alapított magyar társaságoknak, az áfakörbe újonnan belépőknek, de a gazdasági tevékenységüket Magyarországon megkezdő külföldi társaságoknak is.
Az EKAER gyakorlati előadás célja, hogy a vállalati folyamatokat EKAER szempontból tudják a résztvevők megvizsgálni, besorolni és elvégezni a szükséges bejelentéseket (módosítani, törölni), továbbá tisztában legyenek az EKAER bejelentés tartalmával, illetve adóellenőrzési szempontjaival.
>>> Ajánljuk a gyakorlati képzést mindazok figyelmébe, akik még csak most kezdik használni a rendszert, és azoknak is, akik már használják, de szeretnék ismereteiket kibővíteni szakértő előadónk tanácsai, ötletei, példái alapján.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ