Elektronikus számlázás 2018. – e-learning
Mérlegképes továbbképzés (vállalkozási), Online

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2018.12.31. 23:00
Helyszín
Online

Az elektronikus számlázás gyors, gazdaságos, költségkímélő, biztonságos és egyszerű! Érthető hát, hogy egyre szélesebb körben terjed el és válik közkedveltté. Sok cég már megköveteli, elvárja az elektronikus bizonylatot.
Az elmúlt években bekövetkezett jogszabályi változások és a következő időszakban várható változások pedig újabb lendületet adhatnak az elektronikus számlázásnak.

Előadónk, a NAV elismert szakértője, Czöndör Szabolcs az előadás során bemutatja az elektronikus számlázással kapcsolatos jelenleg hatályos jogszabályi környezeten túlmenően annak gyakorlati megvalósítását, esetleges buktatóit. Az előadás segítséget nyújt képet alkotni a megfelelő számlázási modellekről, melyek számla kiállítóként és számla befogadóként is fontosak lehetnek.
Az előadás az elektronikus számlázás mellett kitér a 2018-ban bevezetésre kerülő számla adatszolgáltatás követelményeire, számlázó rendszerekre gyakorolt hatásaira. A számlázó programok adatszolgáltatása a legtöbb magyar adóalany által használt programot érinti, ezért fontos időben felkészülni a változásokra, a szoftver készítőknek, fejlesztőknek pedig elkezdeni a szoftver fejlesztés tervezését. Az előadás megmutatja azokat az irányokat, megoldásokat, melyekkel számolni kell a 2018. július 1-jén hatályba lépett új szabályozással kapcsolatban.
A konferencia délutáni részében szakmai cég bemutatóján keresztül ismerhetik meg résztvevőink mindezek tényleges megvalósítását, az elektronikus számlakezelő megoldásokat és kapcsolódó előnyöket, az e-számla készítés lehetőségeit.

A Videókonferencia előnyei:
– Megtakaríthatja az utazási költséget, és az utazásra fordított időt.
– Ha nem tudja a teljes napot rászánni, részletekben is megtekintheti a konferenciát felvételről.
– A konferencia teljes anyaga felvételről, 1 hónapig, akár többször is megtekinthető.
– Kényelmesen otthonról, vagy saját irodájából nézheti meg a szóban forgó anyagot.

KREDITPONTOK:
- Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli témakör): 5 kreditpont
- Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 6 kreditpont
- Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

RÉSZVÉTELI DÍJ: 16.900 Ft + ÁFA
KEDVEZMÉNYES ÁR:
9.900.- Ft + áfa, ha megrendelése 2018. július 01. és augusztus 31. között érkezik be hozzánk.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ