Környezetvédelmi Termékdíj 2018. – e-learning
Mérlegképes továbbképzés (vállalkozási), Online

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2018.12.31. 23:00
Helyszín
Online

2018. január 1-jétől ismét számos területen változik a környezetvédelmi termékdíj szabályozás. A módosítás egyik fontos mozgatója az egységes jogértelmezés elősegítése és az európai uniós irányelvek változásainak hazai lekövetése.

Konferenciánkon a környezetvédelmi termékdíj sokak által ismert, nagy nevű szakértői mutatják be teljes körűen a termékdíjas szabályozást, beleértve a 2018. januártól életbe lépő változásokat is.
A környezeti terhelések csökkentése érdekében változnak egyes csomagolószerek szabályai. Ilyenek például a műanyag zacskót és a műanyag bevásárló reklámtáskát érintő szabályok, vagy a kereskedelmi csomagolószer megszűnésével a fém ital csomagolószer bevezetése. Változnak az elektromos és elektronikai berendezések termékkategóriái, a reklámhordozó papírt érintő szabályok. A jól megszokott ún. 2010. évi „rögzített vámtarifa” helyett a termékdíj szabályozás áttér a tárgyévben hatályos Kombinált Nómenklatúrára. Ez alapjaiban változtatja meg a vállalkozások eddigi termék lehatárolási gyakorlatát. Egyéb jogszabályi változások érintik a nyilvántartást, az átvállalást, a hatósági eljárást, az átalánydíjat, és a termékdíj megfizetését is. A termékdíj mögöttes szabályai is jelentősen megváltoznak, mivel adóigazgatási rendtartásról és új adózás rendjéről szóló szabályozás kerül bevezetésre!

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a vállalkozásoknak a bonyolult és sűrűn változó szabályrendszer, valamint a szerteágazó adminisztratív feladatok útvesztőjében. Az előadások és az azokat követő konzultációs lehetőség segítséget nyújt a termékdíjjal még csak most ismerkedő és a már rutinos kollégáknak egyaránt.

KREDITPONTOK:
- Mérlegképes könyvelők (vállalkozási szakterület, nem számviteli és számviteli témakör): 7 kreditpont
- Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők: 8 kreditpont
- Könyvvizsgálók: 1 kreditpont

RÉSZVÉTELI DÍJ: 16.900 Ft/fő + ÁFA

KEDVEZMÉNYES ÁR:
9.900.- Ft + áfa, ha megrendelése 2018. július 01. és augusztus 31. között érkezik be hozzánk.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ