Szakmai támogató kurzus ASP rendszer bevezetéséhez
Szakmai képzés, mesterkurzus, Budapest 5. kerület

Kezdő időpont
2018.03.20. 8:30
Helyszín
1083 Budapest 8. kerület, Práter u. 11.
Képzés hossza
8 óra

A kurzus a kötelezően alkalmazandó ASP gazdálkodási rendszer bevezetését, gyakorlati alkalmazását hivatott szolgálni.

A képzést a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központja szervezi. A program megvalósításában szakmai együttműködő partnere a Magyar Közigazgatásfejlesztési Zrt., melynek kiemelt feladata és küldetése, hogy az általa biztosított oktatók, akik az ASP rendszerben működtetett és kötelezően használandó, költségvetési gazdálkodás szakrendszer tekintetében több mint 15 éves fejlesztői és üzemeltetői tapasztalattal rendelkeznek, gyakorlatias kurzusaik során átadják a felhasználóknak a mindennapi tevékenységgyakorláshoz szükséges szakismereteket.
Ennek szellemében magas színvonalú, gyakorlat orientált oktatást nyújtanak szakértőik, hogy az önkormányzatok munkavállalói stabil, jól megalapozott tudással dolgozhassanak az ASP rendszer bevezetése és folyamatos használata során.

A rendezvényre olyan önkormányzati, gazdálkodási szakemberek jelentkezését várjuk, akik az átállás szakszerű megvalósításáért felelősek, abban tevékenyen részt vesznek. A képzés olyan informatikai oktatótermekben valósul meg, ahol a szakemberek a gyakorlatban tudják bemutatni a rendszer használatát.

Az oktatás tematikája:
• A zárási tevékenységhez szükséges főegyenlegek egyezőségének vizsgálata
• Pénztárak és bankegyenlegek ellenőrzése és vizsgálata
• A gazdálkodási rendszer által nyújtott segítségek
• Kötelezettségvállalások és előirányzatok, valamint számla ellenőrzés és javítás, végül a teljesítés ellenőrzése
• Etriusz összefüggéseinek áttekintése és a rendszerben való hibakeresések


A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ